Gratis præsentation af Oldportalen

Oldportalen er en komplet undervisningsmateriale til oldtidskundskab, der dækker læreplanen og er udviklet i samarbejde med gymnasielærere, forskere og museer. Portalen indeholder forskningsbaserede genrebeskrivelser og mere end 400 klassiske og perspektiverende tekster – heriblandt mange hele værker som bl.a. Odysseen, Symposion og Kong Ødipus.

 

Med 360 grader fotos, digitale kort, illustreret digital tidslinje, mesterlærefilm og i-guides er Oldportalen en dynamisk og interaktiv portal.

 

Vi tilbyder en gratis præsentation af portalen på dit gymnasium. Præsentationen vil typisk indeholde en konkret gennemgang af portalens opbygning, indhold og vigtigste funktioner.

 

Præsentationen/oplægget er målrettet faggrupper, der overvejer at købe abonnement til vores portaler og varer ca. en time og kan skræddersyes din faggruppens ønsker og behov.

 

Anne-Mette Illemann

Book en præsentation:

Har du og din faggruppe lyst til et gratis oplæg om portalen på dit gymnasium, så send en mail til vores markedskonsulent Anne-Mette Illemann på: anne-mette_illemann@gyldendal.dk

Har du spørgsmål, er du også velkommen til at ringe på 2237 0471

Oldportalen

Målgruppe: Oldtidskundskabslærere

 

Læs mere om Oldportalen