Fagdidaktiske kurser i Religionsportalen Horisont

Bestil et gratis fagdidaktisk kursus til religion på dit gymnasium med udgangspunkt i Religionsportalen Horisonts forløb.

 

Kursus 1:  Hvordan trænes de innovative kompetencer i religion?

Kom godt i gang med innovation i religion. På kurset vil der være eksempler på, hvordan de innovative kompetencer trænes i den daglige undervisning, i længere forløb og i samarbejde med andre fag. Kurset tager udgangspunkt i Religionsportalen Horisonts forløb og ressourcer.

 

Kursus 2: Hvordan trænes de tværgående kompetencer i religion?

Med den nye gymnasiereform er der sat fokus på skriftlighedskompetencen, innovationskompetencen, globaliseringskompetencen, digitaliseringskompetencen og karrierekompetencen. På kurset kan du få inspiration til, hvordan du kan træne disse kompetencer i den daglige undervisning i religion. Kurset tager udgangspunkt i Religionsportalen Horisonts forløb og ressourcer.

 

Kursus 3: Hvordan kan man inddrage det udvidede tekstbegreb og skriftlighed i religionsundervisningen?

På kurset får du inspiration til, hvordan du fagfagligt kan inddrage hjemmesider, videoklip, film, billeder og skriftlighed i religionsundervisningen. Kurset tager udgangspunkt i Religionsportalen Horisonts forløb og ressourcer.

 

Oplægsholderne:

Lene Nibuhr Andersen, lektor på Nyborg Gymnasium og ekstern redaktør på Religionsportalen

Allan Ahle, lektor på Odder Gymnasium og ekstern redaktør på Religionsportalen

Fagdidaktisk kursus Religion

Målgruppe: Religionslærere

Book: Har du og din faggruppe lyst til et gratis oplæg om portalen på dit gymnasium, så kontakt markedskonsulent Anne-Mette Illemann på: guai@gyldendal.dk eller på 2237 0471.

Læs mere om Religionsportalen Horisont her