Gratis kursus i Engelskportalen

engelskportalen er der fokus på engelskfaglige kernekompetencer som tekstanalyse og tekstfortolkning, kultur- og samfundskendskab og sprogligt arbejde. De skræddersyede og didaktiske forløb er klar til at bruge direkte i undervisningen med masser af spændende og relevante tekster, varierede og gennemarbejdede opgaver inden for både mundtlighed og skriftlighed og en vifte af digitalt materiale, der klæder eleverne godt på til at navigere ift. eksamen.

 

Nu kan du booke et gratis kursus som foregår på dit gymnasium med fokus på portalens ressourcer, og hvordan man som lærer kan designe sine egne forløb. Oplægget varer ca. en time, og der er plads til spørgsmål undervejs.

Oplægsholder:
Dorthe Hjort Jensen er adjunkt på Gl. Hellerup Gymnasium, hvor hun har undervist i engelsk og religion siden 2011. Hun arbejder desuden som freelanceredaktør, oversætter og læremiddelforfatter, og har bl.a. udgivet forløbet 9/11: Creating a Counternarrative på Engelskportalen.  

Læs mere her

 

Engelskportalen

Målgruppe: Engelsklærere

Book: Har du og din faggruppe lyst til et gratis oplæg om portalen på dit gymnasium, så send en mail til vores markedskonsulent Anne-Mette Illemann på: anne-mette_illemann@gyldendal.dk

 

Har du spørgsmål, er du også velkommen til at ringe på 2237 0471.