Bestil et gratis besøg

Anne-Mette Illemann

Vi kommer gerne på besøg, læs om vores forskellige kurser herunder:

 

Præsentation:

Vi tilbyder en gratis præsentation af vores portalkoncept på dit gymnasium. Præsentationen vil typisk indeholde en konkret gennemgang af én eller flere portalers opbygning, indhold og vigtigste funktioner.

 

Præsentationen/oplægget er målrettet faggrupper, der overvejer at købe abonnement til vores portaler, varer ca. en time og kan skræddersyes efter faggruppens ønsker og behov.

 

Introduktionskursus:

Har I købt én eller flere af vores gymnasieportaler, kan det være en god ide at benytte jer af et gratis introduktionskursus for på den måde at sikre, at I kommer godt i gang med at bruge portalen.

 

På kurset vil I blive introduceret for portalens opbygning, funktioner og mange anvendelsesmuligheder i undervisningen. Som erfaren bruger af en portal vil man også kunne drage fordel af kurset i forhold til ny inspiration og høre om nyt indhold og funktionaliteter. Introduktionskurset varer 1-2 timer og kan skræddersyes i forhold til jeres ønsker og behov.

 

Fagdidaktiske kurser:

På udvalgte fagområder tilbyder vi gratis fagdidaktiske portalkurser, hvor du og dine kollegaer kan få inspiration til jeres undervisning. Læs mere om de specifikke kurser her.

 

Hvis I ønsker at høre nærmere om eller bestille ét  eller flere af ovenstående kurser, så kontakt vores markedskonsulent Anne-Mette Illemann på: anne-mette_illemann@gyldendal.dk eller på 2237 0471.

 

Læs mere