Om kurserne

Kære kursusarrangør

 

I menuen til venstre kan du, når du klikker på CFU-kursusudbud - fag for fag, se en faginddelt oversigt over de kurser, Gyldendal pt. udbyder som standardkurser. 
 

Kursusoversigten er ikke udtømmende for de kurser, vi gerne vil samarbejde med jer om. Vi vil gerne i dialog med jer om kurser eller konferencer, der er aktuelle og relevante både for jer og for os – og som forhåbentlig kan tiltrække rigtig mange kursister. Brug derfor også kursusoversigten som inspirationskilde til bredere anlagte kurser, som passer til jeres aktuelle behov.

 

Ikke mindst på det digitale område sker udviklingen meget hurtigt, og vi udgiver løbende nye digitale læremidler. Dem vil vi meget gerne komme ud og holder kurser i hos jer – men da det er vanskeligt at standardisere kurser i digitale læremidler, når de både skal være relevante og aktuelle, vil vi meget gerne sammensætte kurserne i fællesskab med jer fra gang til gang. Udgifterne til afholdelse af kurser i digitale læremidler vil for de flestes vedkommende være betalt af Gyldendal.

 

De øvrige kurser (ikke digitale) er hovedsaligt betalingskurser, hvor I betaler udgifterne til instruktøren, og vi tilbyder på udvalgte kurser en gratis bog til kursisterne.

 

Søger du et kursus, vi tidligere har udbudt, men som ikke er en del af denne sæsons kursusprogram, eller ønsker du et helt bestemt kursus eller at udvikle et i samarbejde med os - så send en mail til Brand Manager Steen Albers Thomasen gusat@gyldendal.dk